Verzekeraars Overzicht

Verzekeraars Overzicht

Een overzicht van verzekeraars. Hieronder vindt u een overzicht met de belangrijkste verzekeraars op het gebied van onder meer zorgverzekeringen, pensioen, financiële dienstverlening en autoverzekeringen.

Anderzorg premie 2017

AnderZorg verzekeringen

AnderZorg is een relatief voordelige zorgverzekeraar en een dochter van Menzis. AnderZorg zorgverzekeringen is voornamelijk internetbased.

AllSecur

AllSecur is onderdeel van de Duitse Allianz Group en is de autoverzekeringstak. AllSecur is een steeds populairder wordende autoverzekering in Nederland voornamelijk door snelheid, prijs en gemak.

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland met o.m. Zilveren Kruis en Even Apeldoorn Bellen in hun onderneming

CZ verzekeringen

CZ is een verzekeraar die zich richt op de Nederlandse zorgverzekeringen. CZ is een vertrouwde zorgverzekeraar en biedt een goedkoop jongerenpakket aan

Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd is onderdeel van de Delta Lloyd groep en is een allround verzekeraar. Delta Lloyd biedt stapelkorting op verzekeringen; meer verzekeringen meer korting.

Ditzo verzekeringen

Ditzo is eveneens een allround verzekeraar die op vele gebieden verzekeringen aanbiedt. Ditzo regelt het snel, veel en het kan allemaal gemakkelijk online.

energiek logo

Energiek verzekeringen

Energiek zorgverzekering maakt onderdeel uit van Eno. Deze maatschappij, die al sinds 1860 actief is als aanbieder van zorgverzekeringen, richt zich op zowel de toegankelijkheid en het maatwerk in zorgoplossingen, als op de betaalbaarheid van de zorgpremie

FBTO verzekeringen

FBTO is een allroundverzekeraar. FBTO is prijstechnisch gezien altijd een aantrekkelijke verzekeraar, lage premies – goede dekking.

Kiemer zorgverzekeraar

Kiemer is een zorgverzekeraar die zich met name richt op jonge gezinnen, een ideale zorgverzekering voor waar het gezin in het midden staat

Menzis zorgverzekeraar

Menzis is een zorgverzekeraar met als speerpunt goede zorg; snel, dichtbij en betaalbaar. Veel aanvullende verzekeringen.

OHRA verzekeringen

OHRA direct geregeld. OHRA biedt variërende verzekeringen aan. Van auto- tot zorg- tot huisdierenverzekeringen. In MijnOHRA regel je alles gemakkelijk online.

salland zorgdirect

Salland Zorgdirect zorgverzekeringen

Salland staat voor toegankelijke en betaalbare zorg. Als regionale zorgverzekeraar in Gelderland en Overijssel staat Salland dicht bij haar verzekerden. Maar voor heel Nederland bestaat er ook Salland ZorgDirect .

United Consumers zorgverzekering

United Consumers zorgverzekeringen. Consumentencollectief voor extra korting op je zorgverzekering met United Consumers; tot wel 10% collectiviteitskorting.

Univé verzekeringen

Univé is wellicht de bekendste verzekeraar van Nederland. Univé is een verzekeraar zonder winstoogmerk en biedt variërende verzekeringen aan.

ZEKUR jongerenverzekeringen

ZEKUR is een verzekeraar die zich richt op de doelgroep jongeren (18-30) met betrekking tot de zorgverzekering. ZEKUR is onderdeel van Univé

Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke en betaalbare zorg. Zorg waar men gezond van wordt en blijft.

ZieZo zorgverzkeering

ZieZo zorgverzekering

De ZieZo zorgverzekering is een relatief nieuw initiatief van Zilveren Kruis. Met ZieZo is je zorgverzekering snel geregeld, en ben je slim verzekerd. ZieZo is prijstechnisch gezien een goedkope verzekering.

Zilveren Kruis zorgverzekering

Zilveren Kruis is onderdeel van de Achmea Groep. Zilveren Kruis is in feite de zorgverzekeringstak van de Achmea Groep.