Univé zorgverzekeringen

Univé zorgverzekering


Contact:
Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem
Telefoon: 020 751 13 00
E-Mail: info@unive.nl
www.unive.nl

Naar Univé zorgverzekeringen – Vanaf €98,75 per maand zonder verhoogd eigen risico

 

De basisverzekering van Univé

 

Univé basisverzekering

Univé is een verzekeraar zonder winstoogmerk en heeft onder meer daardoor ook een lage maandelijkse premie voor zorgverzekeringen. Uw basispremie wordt bij Univé lager bij verhoging van uw eigen risico. Heeft u ook andere verzekeringen bij Univé dan is het ook nog eens zo dat u dan in aanmerking komt voor extra korting tot 10% bij Univé.

 

De uitgebreide basisverzekering van Univé kunt u goed, gedegen en voordelig afsluiten. Als u bij Univé de ziektekostenverzekering afsluit heeft u een goede verzekering tegen een lage prijs, zorg en zekerheid. U kunt zelf kiezen hoe uw ziektekostenverzekering er uit dient te zien en waar de budgetten aan worden besteedt. Verder heeft u geen eigen risico voor huisarts, verloskundige zorg, verschillende zorgprogramma’s en nacontroles en vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen.

Meer weten over de Univé Zorg Select Polis?
Het kan zijn dat u recht heeft op zorgtoeslag, als u meer wilt weten over zorgtoeslag treft u die informatie hier.

 

Aanvullende verzekeringen van Univé

De aanvullende verzekeringen van Univé zijn totaalpakketten die in feite aansluiten op uw levensfase en waarbij tandheelkunde vaak is inbegrepen. U kunt uw Univé ziektekostenverzekering desgewenst aanvullen met een totaalpakket en met een van de aanvullende modules die ze aanbieden.

 

Univé Jong Pakket

Het Univé Jong Pakket betreft een goedkope verzekering voor mensen tussen de 18 en 27 jaar. In dit Univé Jong pakket heeft u onder meer vergoedingen voor:

 • Fysiotherapie en andere beweegzorg
 • Tandartsbezoek
 • Reisvaccinaties en andere preventie mogelijkheden
 • Spoedeisende hulp
 • Condooms ook meeverzekerd

 

Univé Fit & Vrij Pakket

Het Univé Fit en Vrij Pakket is een pakket op maat voor mensen onder de 50 jaar, zonder kinderen. Met veel zorg en zekerheid en veel vrijheid, om fit te blijven. In dit pakket zit onder meer tandarts. Fit & Vrij is zorg op maat, zo betaal je niet voor zorg die je niet nodig hebt. In het Fit& Vrij Pakket van Univé krijg je verder:

 • Een zorgtegoed van €1000,- voor zorg die buiten de basis ziektekostenverzekering valt
 • Je betaalt niet voor zaken als kraamzorg, pakket voor mensen zonder kinderen
 • Weinig gedoe, het pakket valt op maat te maken met het zorgtegoed.

 

Univé Gezin Pakket

Het Univé Gezin Pakket betreft een aanvullende ziektekostenverzekering voor het gehele gezin. Inclusief tandheelkundige kosten, kraamzorg, orthodontie en fysiotherapie.

  • Orthodontie voor kinderen tot 22 jaar
  • Kinderfysiotherapie
  • Brillen & lenzen vergoeding
  • Gezinshulp en kinderopvang bij ziekenhuisopnamen
  • Luxe kraamzorg

Extra voordelen bij Univé Gezin Pakket: goedkopere brillen en lenzen en voordelige vaccinaties bij de GGD.

Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd in het basispakket

 

Univé Vitaal Pakket

Bent u inmiddels 50-plusser en zoekt u een totaalpakket wat aansluit op uw wensen? Tandheelkunde en andere zaken afgestemd op uw levensfase. Bij het Univé Vitaal Pakket krijgt u hogere vergoedingen voor zorg die dan belangrijk is. Met het Univé Vitaal Pakket krijgt u zorg op maat met vergoedingen voor onder meer:

  • Fysiotherapie en andere beweegzorg tot €1000,- per jaar
  • Voor een nieuwe bril of lenzen heeft u recht op €150,- per 3 jaar
  • U heeft een complete buitenlanddekking, inclusief preventiemogelijkheden en bv vaccinaties
  • Herstellingsoorden en zorghotels ruim vergoed
  • Mantelzorgmakelaar om de mantelzorger te ondersteunen

Hiernaast krijgt u bij Univé met het aantrekkelijke ledenvoordeel korting op onder meer gehoorapparaten en saunabezoek. Naast deze biedt Univé nog meer ledenvoordelen aan.

 • Univé basisverzekering vanaf €89,95
 • Univé heeft geen winstoogmerk
 • Met een ledencollectief bespaart u tot 10%
 • Univé is de meest klantvriendelijke verzekeraar

 

Aanvullende modules Univé

 

Univé Extra Zorg Polis Goed

Univé Extra Zorg Polis Goed betekent veel extra vergoedingen voor onder meer fysiotherapie, oefentherapie, alternatieve zorg en preventie

 

Univé Extra Zorg Polis Beter

Univé Extra Zorg Polis Beter, De Extra Zorg Beter Polis geeft net even wat hogere en meer vergoedingen dan de Zorg Goed Polis met onder meer vergoedingen voor brillen, lenzen en bijvoorbeeld sterilisatie

 

Univé Extra Zorg Polis Best

Univé Extra Zorg Polis Best, deze polis biedt de hoogste vergoedingen en de meeste zorg. Zo zijn bijvoorbeeld ook ooglaserbehandelingen en buikwandcorrecties voor vergoeding vatbaar

 

Over Univé verzekeringen

Univé is een van Neerlands grootste verzekeraar en is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt. Klanten zijn dus tevens leden. Univé stelt de leden-verzekerden centraal, niet het streven naar winst. Als lid ziet u positieve resultaten van Univé terug in de vorm van winstuitkeringen, korting en verbeterde diensten.
Univé kwam bij verschillende consumentenonderzoeken als beste verzekeraar uit de bus en is tevens een van de ‘oudste verzekeraars’ van Nederland.

Univé valt onder de noemer totaalverzekeraar. Zij streven naar een top 3 positie na in prijs en prestatie op alle mogelijke verzekeringen in Nederland.

 

Zorgverzekering Univé 2017

Er is nog weinig bekend over de zorgverzekeringen en zorgpremies voor 2016. Bij Univé is het al wel mogelijk je in te schrijven op een nieuwsbrief zodra er meer informatie vrij komt over de premies en verwachtingen aangaande de zorgverzekering 2016.

 

Collectiviteitskorting bij Univé?

Univé heeft een aantal zorgcollectieven. Zo bied Univé de volgende zorgcollectieven aan:

 

Univé Zorg Samen Polis op individuele basis

Met de Univé Zorg Samen polis heeft u ondanks dat u niet in een zorgcollectief zit of bij een ledencollectief behoort toch recht op de collectiviteitskorting die Univé aanbiedt.

 

Univé collectiviteitskorting 2017

Met behulp van het Univé ledencollectief krijgt u tot 10% extra korting op verzekeringen, meer verzekerden is meer korting.

 

Zorgzaam

Collectieve verzekering Zorgzaam; dit collectief is ontwikkeld in samenwerking met stichting Zorgzaam. Wanneer men bijvoorbeeld een arbeidsrelatie heeft of heeft gehad met het ministerie van defensie kunt u waarschijnlijk profiteren van de collectieve aanbieding voor deze groep. Via de Univé Collectieven krijgt u korting op de premies.

 

Gemeentepakket

Dit pakket is alleen aan te vragen voor mensen met een kleine beurs en alleen via de gemeente te regelen.

 

Mijn Univé

In ‘Mijn Univé’ kunt u persoonlijke gegevens wijzigen, uw zorgverzekering wijzigen maar ook andere verzekeringen aanpassen of wijzigen. Deze online omgeving van Univé wordt op dit moment weer verbeterd waarna de mogelijkheden uitgebreid zullen worden.

 

Unive – declareren en verrekenen van vergoedingen?

Zo kunt u later in Mijn Univé ook makkelijk declareren en worden vergoedingen bij Univé snel betaald en verrekend.

 

Univé en eigen risico

Uw eigen risico kunt u verhogen of verlagen. Hoe hoger uw eigen risico hoe meer u betaald wanneer u in het ziekenhuis terecht komt maar des te minder premie betaald u maandelijks.

 

Univé korting?

Bij Univé heb je recht op korting op bijvoorbeeld je zorgverzekering als je in collectief bent verzekerd. Dit kan via een bedrijf, een ledencollectief maar je kunt ook via Zorg Samen, dus individueel collectief verzekerd zijn. Tevens krijg je bij Univé een additionele korting op je zorgverzekering als je meerdere verzekeringen bij Univé hebt lopen

 

Univé Contact

Univé contact gegevens:
De Univé klantenservice is zowel telefonisch als per email bereikbaar.
Univé heeft rond de 150 vestigingen in Nederland en afhankelijk van waar je woont kun je het beste contact opnemen met de dichtsbijzijnde Univé locatie aldaar.
Telefoonnummers van Univé vind je hier
Ook tref je in de bovenstaande link het email contactformulier van Univé
Het Univé telefoonnummer van Amsterdam is bijvoorbeeld:
Tel.: (020) 751 13 00
Fax: (020) 751 13 09

 

Overige verzekeringen

 • Basisverzekering
 • Aanvullende zorgverzekering
 • Aanvullende tandartsverzekering
 • Jongerenverzekering
 • Reisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Opstalverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering