United Consumers Zorgverzekering

United Consumers zorgverzekeringen

Contact:
Luchthavenweg 55g
5657 EA Eindhoven
Telefoon: 040-2350560
E-Mail: zorg@unitedconsumers.com
www.unitedconsumers.com

 

 

Basispremie United Consumers Zorgverzekering – vanaf €101,35

 

Over de United Consumers zorgverzekering

United Consumers is een consumentenvereniging die met inmiddels meer dan 500.000 consumenten op de markt een vrij sterke onderhandelingspositie bezitten. United Consumers onderhandelt namens haar achterban voor korting op onder meer brandstof, energie, telefonie abonnementen, zorg en autoverzekeringen. Dit jaar kun je bij UnitedConsumers een zorgverzekering van VGZ met 10% korting afsluiten of de al voordelige zorgverzekering van Bewuzt.

 

Voordelen United Consumers

  • Tot 10% korting op je VGZ zorgverzekering
  • Grote keus in zorg
  • Goede service
  • Geen gedoe, aanmelden is makkelijk en gratis

 

Bewuzt of VGZ?

Voor 2018 kun je bij United Consumers kiezen uit twee verschillende zorgverzekeringen, namelijk van Bewuzt en VGZ. Bewuzt is een zorgverzekering gericht op jongeren en bovendien een initiatief van VGZ. De voordelige Bewuzt verzekering sluit je al af vanaf €101,35 per maand met het laagste eigen risico. Verwacht je geen of weinig zorgkosten te maken? Kies dan voor een eigen risico van €885 en betaal slechts €86,35 per maand. Toch liever de completere verzekering van VGZ? Hier krijg je bij United Consumers 10% korting op en zo betaal je slechts €104,58 bij een eigen risico van €385. Ook biedt VGZ de Eigen Keuze verzekering aan, waarbij je dus bij alle zorgaanbieders van Nederland terecht kunt. Ook hier bespaar je 10% op waardoor de maandpremie uitkomt op slechts €109,98 per maand.

 

United Consumers zorgverzekeringen

United Consumers maakt voor namens haar achterban dus ook afspraken met de zorgverzekeraars over zorgverzekeringen. Omdat United Consumers optreedt voor een grote groep consumenten is het voor zorgverzekeraars interessant een korting te bieden om zo veel mensen tegelijkertijd binnen te halen. Dit scheelt weer in de marketing en administratieve kosten voor verzekeraar en kan consument goedkoper verzekerd worden. United Consumers maakt dus in zekere zin gebruik van collectiviteitskorting. Door op te treden als collectief naar verzekeraars krijgen de consumenten korting. United Consumers collectiviteitskorting betekent soms tot wel 10% korting op je zorgverzekering. Het kan wel zijn dat er maar een beperkt aantal polissen beschikbaar zijn.