Top 5 jongeren- en studenten zorgverzekeringen.

 Jongeren en studenten zorgverzekeringen

 

Omdat over het algemeen genomen jongeren en studenten minder zorgbehoeftig zijn dan oudere generaties en dus minder zorgkosten op leveren hebben een aantal verzekeraars speciale zorgverzekeringen in het leven geroepen voor jongeren en studenten. De meest bekende jongeren zorgverzekeringen zijn waarschijnlijk de ZEKUR zorgverzekering en de ZieZo zorgverzekering. Naast deze 2 bekende zorgverzekeringen voor jongeren zijn er echter ook nog een aantal andere goedkope alternatieven. Uit deze alternatieven hebben we een top 5 samengesteld van, naar onze mening, de goedkoopste jongerenzorgverzekeringen. Alle onderstaande prijzen van de betreffende verzekeraars zijn met een verhoogd eigen risico om een zo laag mogelijke maandelijkse premie mogelijk te maken. Mocht je op zoek zijn naar een goedkope zorgverzekering voor jongeren dan kan dit overzicht je hopelijk een paar stappen verder helpen in je besluitvormingsproces.

Top 5 jongeren- en studenten zorgverzekeringen.

 

1. ZEKUR (Univé) – v.a. €71,- per maand

Bij ZEKUR kun je kiezen uit Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. Gewoon ZEKUR is de goedkoopste basisverzekering van Nederland. ZEKUR is ook met een verhoogd eigen risico aardig voordelig.

 

2. Anderzorg – v.a. €69,- per maand

Anderzorg carrousselHet basispakket van de AnderZorg zorgverzekeringen behoort al jaren tot de goedkoopste van Nederland. De minium premie voor 2016 van een AnderZorg Basisverzekering zal €69,- per maand bedragen. Daarbij zit een verhoogd eigen risico van €500,-

 

 

3. CZDirect – v.a. €75,- per maand

Met CZdirect regel je verder alles direct zelf online op het moment dat het jou het beste uitkomt; betaal je alleen voor de zorg die je nodig hebt en; overstappen kost geen enkele moeite met de overstapservice van CZdirect.

4. Zilveren Kruis – Zorgverzekering voor Studenten v.a. €68,76

Zilveren kruis fitclub logo kleinBij Zilveren Kruis is er een speciaal studenten collectief, met het collectief voordeel voor studenten via Studenten GoedVerzekerd  ISO/LSVb collectief krijg je €10,94 korting op je maandpremie en betaal je nog slechts €68,76 per maand met verhoogd eigen risico. Meer informatie onder meer hier.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd:
Een overzicht van de 10 goedkoopste basisverzekeringen.

Geen reactie's

Geef een reactie