Top 3 individuele collectiviteitskorting zorgverzekeringen

Top 3 individuele collectiviteitskorting zorgverzekeringen

Collectiviteitskorting zorgverzekeringen

U heeft het vast vaak voorbij zien komen; de vraag of u gebruik wilt maken van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Het kan dat het via uw bedrijf/werkgever niet mogelijk is u collectief te verzekeren omdat er geen collectieve afsprakenmet een verzekeraar zijn gemaakt. Als u zich dan ook niet goed via een ‘ledencollectief’ als bijvoorbeeld de ANWB of de Consumentenbond kunt verzekeren of daar überhaupt geen lid van bent kunt u alsnog collectieve korting krijgen, op individuele basis bij een aantal verzekeraars. Dit is dan ook een Top 3 van individuele collectieve kortingen waar u als individu gebruik van kunt maken.

Overigens is het niet altijd zo dat u met een collectieve zorgverzekering goedkoper uit bent dan met een normale (goedkope) zorgverzekering zonder korting, check dit dan ook eerst of de besparing die de collectieve korting u oplevert opweegt tegen goedkopere zorgverzekeraars.

Top 3 individuele collectiviteitskorting zorgverzekeringen

1. Delta Lloyd zorgverzekeringen met het Postcode Zorgcollectief.

Iedereen kan via het Postcode Zorgcollectief een goede zorgverzekering afsluiten met vrije zorgkeuze. Door deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering krijgt u een korting tot 30% en bent u uitstekend verzekerd bij Delta Lloyd.

 • Hoge korting (tot wel 30%) op de Delta Lloyd Zorgverzekering
 • Volledige vrije zorgkeuze: u kiest altijd zelf uw arts en ziekenhuis
 • Hoge vergoedingen voor fysiotherapie, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen 
 • Basisverzekering vanaf €111,20
 • Korting op activiteiten om gezonder te leven

 

 

2. FBTO zorgverzekeringen met de ‘Vrienden van FBTO’ individuele collectiviteitskorting.

Met de ‘Vrienden van FBTO’ krijgt u onder meer korting op de aanvullende modules van uw zorgverzekering. Meer informatie over de Vrienden van FBTO vindt u hier.

 • Bespaar tot €16,29 per maand met Vrienden van FBTO op je aanvullende modules
 • Korting tot 25%
 • Basisverzekering al vanaf €103,50 per maand.

 

 

Helaas loopt de ‘Vrienden van FBTO’ collectiviteitskorting al niet meer. Wel zijn er verschillende andere collectieven bij FBTO nu.

 

 3. De Friesland Zorgverzekering collectiviteitskorting

De Friesland Zorgverzekeringen heeft verschillende zorgcollectieven. De Friesland Zorgverzekeringen biedt vier collectieve zorgverzekeringen aan via uw organisatie of vereniging. Dit zijn; het Groen en Fit Collectief met oog voor de natuur, het Werknemerscollectief, het Vitaalcollectief voor ouderen en het Studentencollectief. Wij geven u een overzicht van deze zorgverzekering collectieven en de voordelen. Meer informatie over de Friesland Zorgverzekering Collectieven hier.
de Friesland zorgverzekeringen

 • Collectieve korting op de basisverzekering tot 10%
 • Studentencollectief, open collectief, werknemerscollectief en tevens het Groen & Fit collectief en het Vitaal collectief.
 • Basisverzekering al vanaf €99,95

 

 

4. Univé zorgverzekeringen met de ‘Univé Zorg Samen Polis’ individuele collectiviteitskorting.

Met de collectieve korting van de Univé Zorg Samen Polis krijgt u onder meer korting op de basisverzekering. Als u ook andere verzekeringen bij Univé heeft krijgt u via het Univé Ledencollectief ook nog eens collectieve korting die kan oplopen tot 10%.

 • Individueel collectief verzekerd bij de meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland
 • Collectiviteitskorting op de basispremie bij Univé
 • Vast aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Basisverzekering vanaf €98,75
 • U krijgt u premie terug wanneer Univé niet binnen 3 weken heeft uitbetaald

 

Er zijn naast deze ‘open individuele collectieven’ veel ledenorganisaties en initiatieven waar u zich voor relatief weinig premie kunt inschrijven waardoor u gemakkelijk een hoge collectiviteitskorting kunt afdingen, althans deze wordt dan voor u geregeld door de betreffende organisatie.

Gerelateerd:

2 Reactie's

Geef een reactie