ONVZ Zorgverzekeringen

ONVZ_horizontaal_CMYK_C

 

ONVZ ZORGVERZEKERING – vanaf € 93,34 p/m*

 

De basisverzekering van ONVZ Zorgverzekeringen

ONVZ biedt een uitgebreide en voordelige basisverzekering voor iedereen, met een lage maandelijkse premie voor uw zorgverzekering. U kunt vertrouwen op een lage prijs, met goede zorg en zekerheid, en een uitstekende service. In uw basisverzekering zitten huisarts, verloskundige zorg en verschillende vergoedingen zonder dat u het eigen risico hoeft aan te spreken. U vindt een uitgebreid overzicht van alle dekkingen op onze website. En als extra service bieden wij u de mogelijkheid zelf uw zorg te kiezen. Wilt u weten of u recht heeft op zorgtoeslag, kijk dan hier.

 

Aanvullende verzekeringen van ONVZ
Bij ONVZ kunt u kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Wilt u goed verzekerd zijn tegen aanvullende kosten, kiest u dan één van de aanvullende pakketen uit onze “Uitstekend en Voordelig”- zorgverzekering. Wij bieden hier de Startfit, Extrafit en Benfit pakketten aan, tegen zeer voordelige premies. Startfit is voor mensen die graag een extra beetje zekerheid willen, en biedt onder andere fysiotherapie vergoeding en 100% dekking in Europa. Het Extrafit-pakket is voor mensen die weinig extra zorg verwachten, maar toch graag dekking willen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Het Benfit- pakket is voor mensen die bewust met hun gezondheid bezig zijn, en biedt boven op genoemde vergoedingen ook dekking voor orthodontie en anti-conceptie.

 

Zoekt u toch meer zekerheid, dan biedt ONVZ u nog de “Excellent en Zorgeloos”- zorgverzekering. Ook hier vindt u drie aanvullende pakketten voor optimale zorgdekking. U kunt kiezen uit Optifit, Topfit en Superfit. Optifit is een aanvullend pakket speciaal voor jonge gezinnen, met uitgebreide fysiodekking, extra kraamzorg en extra GGZ-zorg, en 100% dekking in Europa. Het Topfit pakket is voor alle gezinnen die graag extra dekking willen voor fysiotherapie (100% dekking), alternatieve geneeswijzen, extra kraamzorg en extra GGZ-zorg. Het Superfit pakket is voor mensen die de meest excellente verzekering op het gebied van zorg zoeken en biedt behalve alle genoemde voordelen ook de beste tandverzekering.

 

Extra korting
U kunt uw zorgverzekering goedkoper maken door te kiezen voor collectiviteitskorting. Dit kan gaan via uw werkgever, maar ook via eigen collectieven. Uzelf verzekeren via een collectief is simpel; er zijn verschillende organisaties zodat collectief verzekeren voor bijna iedereen mogelijk is. Behalve werkgevers kunt u denken aan vakbonden of patiëntenverenigingen. Zij maken afspraken met zorgverzekeraars om zo zorgpolissen aan te bieden met een groepskorting. U kunt uzelf aansluiten bij één van deze collectieven, en de korting geldt dan ook voor uw gezinsleden.

 

Uw premie wordt ook lager als u kiest voor meer eigen risico. Bereken uw premie snel en eenvoudig op de website van ONVZ

 

 

Over ONVZ zorgverzekeringen
ONVZ zorgverzekeringen biedt u veel voordelen. Zo kunt u makkelijk online declaraties indienen, heeft u in uw eigen beveiligde omgeving altijd een actueel overzicht van uw zorgkosten en krijgt u vier keer per jaar het magazine van ONVZ zorgverzekeringen “Lijf en Leden” in de bus. Via “Mijn ONVZ” kunt u ook uw persoonlijke gegevens wijzigen, of uw verzekeringen aanpassen of wijzigen. Dat kan online, maar ook via de vernieuwde ONVZ app voor uw mobiele telefoon. Uniek bij ONVZ is de persoonlijke zorgconsulent, die u helpt bij al uw persoonlijke zorgvragen.