Nuvema Uitvaartverzekering

Nuvema actiecodesNuvema uitvaartverzekeringen

Nederlanse Uitvaart Verzekering Maatschappij

Bezoekadres

Nuvema
Javalaan 7
3742 CN Baarn

Nuvema is een Nederlandse specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen. Als u uw uitvaart vooraf goed geregeld heeft, kan dit achteraf veel moeite en inspanning schelen. Nuvema is met name regionaal actief met meer dan 300 kantoren aangesloten en stelt uw uitvaartswensen centraal. Nuvema is al sedert 1949 actief op de Nederlandse markt en heeft haar statutaire zetel in Baarn.

 

 

 

Nuvema

Bij Nuvema kunt u uw verzekering zowel online als persoonlijk bij één van de adviseurs afsluiten, zo wordt er afgestemd op uw wensen. Wat betreft uitvaartverzekeringen is er ook een ruime keuze. Zo kunt u opgaan voor een natura, kapitaal of koopsom uitvaartverzekering. Andere opties die er zijn, zijn onder meer de uitvaartdeposito, de begrafenis- en de crematieverzekeringen.

 

 

Op de website van Nuvema wordt precies toegelicht welke verzekering waar goed voor is, en wat voor u het beste kan uitpakken. Nuvema heeft online ook vaak leuke aanbiedingen om het afsluiten van een uitvaartverzekering minder zwaarwichtig te maken. Zo krijg je op het moment van schrijven met de Nuvema actiecode een gratis dagje weg. Zo is deze formele aangelegenheid toch wat prettiger te doen en krijgt u er bijvoorbeeld een dagje dolfinarium bij.

Sluit nu bij Nuvema een uitvaartverzekering af met code ‘dolfijn’ en je krijgt gratis ticket voor het dolfinarium!

 

 

Consumentenbond – Nuvema

Nuvema uitvaart actieOok de Consumentenbond ziet Nuvema als een goede kwalitatieve uitvaartverzekeraar. Uit het onderzoek van dit collectief komt naar voren dat de naturapakketuitvaartverzekering van Nuvema een prima keus is wanneer met overtuigd wil zijn van een goed geregelde uitvaart, zowel organisatorisch als financieel. Wil je meer hier over weten? Dan kun je terecht op deze website

Met deze Nuvema actiecode krijg je nu tijdelijk een waardebon t.w.v. €15,- voor besteding bij Intertoys. Bij stap 4 vul je de actiecode in.