Monuta uitvaartverzekering

Monuta uitvaartverzekering
Monuta uitvaartverzekering
Contact:
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
Telefoon: 0800 – 022 22 92
E-Mail: info@monuta.nl
www.monuta.nl
versicherung
Naar Monuta uitvaartverzekeringen

 

Monuta uitvaartverzekering

Monuta uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Monuta is een grote uitvaartverzekeraar op de Nederlandse markt. Met een Monuta Uitvaartverzekering verzeker je uitvaart en regel je je uitvaartzorg meteen, Monuta regelt namelijk ook de uitvaart, ze bieden steun en u kunt er ideeën voor uitvaarten opdoen. Monuta biedt goede goedkope uitvaartverzekeringen aan. Met de uitvaartverzekering van Monuta zit je voor een goede prijs voor een goede uitvaart. Bij de Monuta klantenservice kunt u altijd terecht met vragen, opmerkingen, klachten en advies omtrent je verzekering of een uitvaart

 

Monuta uitvaartverzorger

Monuta biedt als uitvaartverzekeraar een totaalpakket, dit betekent dat het een uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar is. U kunt hier zelf uw uitvaartwensen vastleggen en bij de uitvaartverzekering helpt Monuta graag om het betaalbaar te maken met de juiste Monuta uitvaartverzekering. Wanneer het nodig is, zullen uw wensen dan ook door Monuta worden uitgevoerd. Bij Monuta betaalt u geen rare hoge premies en weet u waar u aan toe bent.

 

Bij Monuta heeft u al een uitvaartverzekering voor €5,99

Monuta uitvaartverzekeringen komen erg goed uit vergelijkende cijfers tussen hen en andere uitvaartverzekeraars

 

Uitvaart ideeën opdoen

Beslissingen omtrent uitvaarten zijn vaak moeilijke en emotionele om te nemen. Als uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger weet Monuta dat als geen ander. Op de website van Monuta vindt u daarom veel verschillende uitvaartstijlen en voorbeelden van uitvaarten en ideeën voor uitvaarten, zowel voor bijzondere als voor meer sobere uitvaarten. Er is zelfs een test die u helpt te bepalen wat voor uitvaarttype u bent. Ook kunt u een ontwerp laten maken van een uitvaart bij Monuta. Des te meer reden om de uitvaartverzekeringen van Monuta te overwegen. De Monuta Uitvaartverzekering is een goed geregelde verzekering voor een lage premie.

Met het betrekking tot het regelen van een uitvaart vindt u veel steun, advies en tips op de website van uitvaartverzorger Monuta. Zo zijn er secties met betrekking tot rouwverwerking en is er de mogelijkheid via Monuta een kaart te verzenden. Bij Monuta vindt u veel verschillende uitvaartverzekeringen zodat u een uitvaartverzekering kunt vinden die aansluit op uw wensen en voldoet aan uw behoeften.

De uitvaartverzekeringen van Monuta bestaan uit 4 pakketten. Kort gezegd is er de keuze tussen de uitvaartpakketten:

 

 

 

 

U kunt ook een geldbedrag verzekeren dat vrijkomt bij uw overlijden met het uitvaartverzekering in geld pakket.

Ga naar Monuta uitvaartverzekeringen voor meer informatie over uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging alswel ideeën op doen voor een uitvaart, betaal een lage premie voor een uitvaartverzekering, verzeker bij Monuta.

Meer informatie Monuta Uitvaartverzekering >>