Hoe werkt de vergelijking

Hoe werkt het online vergelijken?

Wat doen wij voor de consument?

Met VerzekeringAdviseur.com proberen we een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van verzekeraars op basis van informatie en kosten.

 

In onze artikelen kunt u informatie vinden over hoe u wellicht kan besparen op uw verzekeringen en ook op de pagina’s over de verzekeraars kunt u aanvullende informatie vinden over wat zij bijvoorbeeld aan extra verzekeringen en mogelijkheden aanbieden. Op basis van deze informatie kunt u bij de verzekeraar zelf een verzekering afsluiten. U kunt via VerzekeringAdviseur.com géén verzekering afsluiten daarvoor kunt u terecht bij de verzekeraars.

 

Hoe komt de vergelijking tot stand?

 

Wij voorzien hoofdzakelijk in informatie over de verzekeraars en verzekeringen, u kunt met deze informatie zelf beoordelen welke verzekering of welke verzekeraar het beste bij u en uw financiële situatie past. Wij geven géén persoonlijk advies noch willen wij u in een richting sturen.

 

De dynamische vergelijkingen op onze website worden beheerd door Komparu. Komparu werkt samen met VerzekeringAdviseur.com op de website zelf maar verder is er geen onderlinge band tussen beiden.

 

Wanneer u vervolgens een verzekering afsluit, gaat u een overeenkomst aan met de verzekeraar en niet met VerzekeringAdviseur.com. Het aanspreekpunt van de consument blijft dus ten alle tijde de verzekeraar zelf.

 

Hoe volledig is onze vergelijking?

 

Wij proberen u een zo concreet en overzichtelijk mogelijk aanbod voor te schotelen met informatie over de verschillende verzekeraars en verzekeringen. Wij kunnen echter nooit garanderen dat de premies kloppen aangezien deze vaak veranderen en per persoon kunnen verschillen.  We proberen dus in feite meer een overzicht met informatie aan te bieden dan daadwerkelijk te vergelijken.

 

Waar verdient VerzekeringAdviseur.com aan?

 

Wanneer u uiteindelijk via onze website bij één van de verzekeraars besluit een verzekering af te sluiten krijgen wij een éénmalige provisie van de verzekeraar. Dit betreft meestal een vast bedrag, soms een percentage welke afhankelijk is van de afgesloten verzekering. Deze provisie weegt uitdrukkelijk niet mee in de presentatie of de ordening van onze website of artikelen.