De voordelige De Friesland Zorgverzekering.

De voordelige De Friesland Zorgverzekering.

 

Hoe sluit je zo voordelig mogelijk een Friesland Zorgverzekering af en wat zijn de dekkingen, dat is een goede vraag. Met hierna de antwoorden, dan weet u waarom.

 

Premie van €69,75 per maand – dat is al één goede reden. 

Om te beginnen volgen nu tien goede redenen om verzekerd te zijn bij De Friesland. Het begint ermee dat U profiteert van ruime vergoedingen tegen een scherpe premie. U wordt als verzekerde altijd persoonlijk te woord gestaan. U kunt terecht bij uw eigen huisarts, dat geldt natuurlijk ook voor andere zorgverleners. Het overzicht van alle door De Friesland gecontracteerde zorgverleners vindt u op zorgwijzer. Bij De Friesland kunt U het verplichte eigen risico, wettelijk bepaald, in tien termijnen betalen. Dat kan prettig zijn, geen hap ineens uit uw bankrekening.

 

Uw nota’s kunt u wanneer het u uitkomt insturen met behulp van de gratis Declaratie App. Binnen tien werkdagen na het indienen van uw declaratie staat het geld al op uw rekening. Daar is dus geen wachtlijst. Met de wachtlijstbemiddeling gaan ze trouwens voor u op zoek naar een oplossing, zodat u sneller aan de beurt bent en altijd snel de juiste zorg krijgt. Van lang wachten wordt u tenslotte niet beter.

De Friesland Zorg beloont haar klanten door u te laten profiteren van “Fan van Fit”, de gezonde webwinkel boordevol gezonde producten en activiteiten. Dat is een mooi spaarprogramma met bijkomende voordelen, want voorkomen is beter dan genezen.

U bent bij De Friesland Zorg in goede handen: De Friesland staat al 200 jaar voor positieve veranderingen en dus voor verbeteringen. Het doel van De Friesland Zorg is goede en betaalbare zorg, toegankelijk voor iedereen’. Daar onderscheiden zij zich in en dat komt U ten goede.

Tenslotte, ook al staat dit in gewoon Hollands, U kunt gewoon Fries praten: we zijn verbonden met de regio. Als u dat tenminste wilt en kunt, want al zijn ze een beetje chauvinistisch, ze helpen graag zoveel mogelijk mensen. Met de standaard basisverzekering, met aanvullende dekkingen en ook een tandartsverzekering. We staan niet graag met de mond vol tanden als Uw zorgverzekeraar.

 

Op www.defriesland.nl kunt U meer informatie helpen en anders zijn wij u graag telefonisch en persoonlijk van dienst. Met De Friesland Zorgverzekering.

Geen reactie's

Geef een reactie