De nieuwe Univé Zorg Select polis

De nieuwe Univé Zorg Select polis

Het einde van het jaar betekent allerlei keuzes maken. Zoals met de zorgverzekering. Blijf ik waar ik ben of neem ik een andere verzekeraar? Wat levert veranderen mij op? Door goed te vergelijken kom je er al vrij snel achter dat overstappen wel degelijk lonend kan zijn.

 

 

Kiezen
Een zorgverzekering kiezen is iets heel persoonlijks. Veel hangt af van de wensen en verwachtingen die je hebt. Daarnaast speelt de prijs natuurlijk een rol. Univé luistert naar haar klanten en werkt, samen met heel wat partijen, aan lagere premies voor haar verzekeringen. Vanuit die gedachte is de Univé Zorg Select polis ontstaan, die tegen een extra lage premie een prima pakket aanbiedt.

 

Univé Zorg Select polis
De Univé Zorg Select polis is een geheel nieuwe verzekering. Ze wordt aangeboden voor slechts 85€ per maand en kan zelfs naar 67,50€ dalen wanneer je een groter eigen risico neemt. De vraag is natuurlijk wat krijg je daarvoor? Om te beginnen alles wat in een Basispakket zit. Het verschil zit er in dat 14 specifieke behandelingen in overleg plaatsvinden ofwel dat hiervoor geen vrij keuze ziekenhuis is. Denk aan een heup- of knievervanging of een staaroperatie. De kwaliteit van de zorg staat uiteraard niet ter discussie. Deze wordt natuurlijk gegarandeerd.

 

Voor wie is Univé Zorg Select?
Deze verzekering is bedoeld voor hen die een kwaliteitsverzekering willen, maar niet per sé vasthouden aan bepaalde ziekenhuizen of behandelaars. Door deze wat beperktere keuzevrijheid kan de premie fors verlaagd worden. Dat geldt eens te meer voor hen die bereid zijn een ruimer eigen risico te nemen. Naast de Univé Zorg Select polis biedt Univé prima aanvullende verzekeringen. Ook hier is de keuze uit een ruim pakket aan de klant.

 

Nieuwe verzekering
De zorg verandert. Dat betekent dat de zorgverzekeraars mee moeten veranderen. Univé biedt daarom de klant meerdere keuzes aan, zodat je flexibel kunt zijn. Deze nieuwe Univé Zorg Select polis draagt bij aan die flexibiliteit. Door te kiezen voor een paar uitzonderingen en zodoende de rest te laten zoals het is, kun je de kosten verminderen. Alle behandelingen worden gewoon door Univé betaald. Je hoeft dus niets voor te schieten. Je hebt in principe de vrije keuze bij het bepalen van het ziekenhuis. Zoals gezegd zijn er uitzonderingen. Naast de reeds genoemde geldt dit ook voor de oncologie en morbide obesitas. Alles wordt in goed overleg geregeld en de door Univé gecontracteerde specialisten en ziekenhuizen voldoen aan alle kwaliteitseisen.

 

Aanvullend
Zo hebben we ook gekeken naar de Aanvullende verzekeringen. Je kunt kiezen uit twee varianten wat betreft de fysiotherapie en de tandarts. Daarnaast kun je een extra verzekering afsluiten voor eventuele kosten tijdens een verblijf in het buitenland. Ook hier hebben we twee mogelijkheden, een voor Europa en de ander voor de hele wereld. Dit maakt kiezen makkelijk en houdt de kosten laag. Op die manier zorgen we voor een prima dekking tegen een superlage prijs.

 

Extra’s
Ook bij de Univé Zorg Select polis kun je gebruik maken van de vele extra’s die Univé haar klanten biedt. Denk aan de zorgadviseur die kan helpen een keuze te maken waar je het best kunt aankloppen voor een behandeling. Of voor een second opinion. De Univé Gezondheidslijn is er om vragen over jouw gezondheid te beantwoorden. De Univé Vakantiedokter kun je raadplegen mocht je onverhoopt ziek worden tijdens een verblijf in het buitenland. Is het ernstig dan staat de Univé Alarmcentrale klaar om te helpen. We helpen bij het bemiddelen wanneer er sprake is van een wachtlijst en de Mantelzorg Makelaar staat gereed om hen die familieleden, partners of vrienden die ziek zijn ondersteunen te helpen bij eventuele vragen.

 

De Unive Zorg Select polis is al verkrijgbaar vanaf €74,95 per maand, sluit hem snel hier af!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie