De Friesland Zorgverzekeringen – Collectiviteiten overzicht

De Friesland Zorgverzekeringen – Collectiviteiten overzicht

Friesland Zorgverzekeringen biedt vier collectieve verzekeringen aan via uw organisatie of vereniging. Dit zijn; het Groen en Fit Collectief met oog voor de natuur, het Werknemerscollectief, het Vitaalcollectief voor ouderen en het Studentencollectief. Wij geven u een overzicht van deze zorgverzekering collectieven en de voordelen.

Groen en Fit Collectief

De natuur is belangrijk. Daarom werkt De Friesland Zorgverzekeraar samen met (landelijke) natuur-, wandel- en fietsorganisaties die daaraan bijdragen. Bij het Groen en Fit Collectief stelt u uw zorgverzekering vast op een manier die het beste bij u past. Met onze gecontracteerde zorgverleners bent u verzekerd van de beste zorg in uw buurt.

Voordelen

Het grootste voordeel van een collectieve verzekering is de premiekorting. Door goede afspraken te maken met bedrijven en verenigingen kan Friesland Zorgverzekeringen u 8% premiekorting bieden voor uzelf en uw gezin. Daarnaast krijgt u een jaar gratis lidmaatschap bij een natuurorganisatie van uw keuze, ontvangt deze namens u vijftien euro, en krijgt u een gratis welkomstcadeau uit webwinkel Fan van Fit. Als u wilt kunt u uw eigen risico gespreid betalen.

Werknemerscollectief

Vaak kunt u zich via uw werkgever aansluiten bij het Werknemerscollectief van De Friesland. Hierdoor krijgt u premiekorting op de zorgverzekering van uzelf en uw gezin. Ook zelfstandige ondernemers kunnen zich aansluiten bij het Werknemerscollectief en genieten van de voordelen.

Voordelen

Via het Werknemerscollectief krijgt u tot 10% premiekorting. Uw thuiswonende gezinsleden hebben ook recht op deze korting. Daarnaast krijgt u 10% korting op uw reisverzekering, kunt u gratis gebruik maken van Fan van Fit producten, workshops en cursussen, en kunt u ervoor kiezen uw eigen risico gespreid te betalen.

 

Het Vitaal Collectief

Friesland Zorgverzekeringen vindt gezondheid belangrijk. Jong en oud moeten een goede kwaliteit van leven hebben. Het Vitaal Collectief is speciaal voor ouderen die zich nog jong voelen, voor ouderen die het meest uit het leven willen halen.

Voordelen

Met het Vitaal Collectief heeft u recht op 6% premiekorting. Daarnaast krijgt u hulp bij wachtlijstbemiddeling, kunt u voor een persoonlijk gesprek terecht bij adviseurs, is de 24/7 hulplijn dag en nacht voor u beschikbaar, krijgt u korting op taxivervoer, kunt u gratis gebruik maken van Fan van Fit producten, workshops en cursussen, en kunt u uw eigen risico gespreid betalen.

Studenten collectief

Studenten hebben veel kosten en zoeken financiële ademruimte. In het Studentencollectief van Friesland Zorgverzekeringen hebben studenten recht op aantrekkelijke kortingen en andere voordelen om hierin te voorzien.

Voordelen

Bij het Studentencollectief hebben studenten recht op 8% premiekorting. Daarnaast krijgen studenten 10% korting op hun reisverzekering. Ook kunnen studenten gemakkelijk kosten declareren via de Friesland Declaratie App en mag het eigen risico gespreid betaald worden.

Voor meer informatie over collectieve zorgverzekeringen van De Friesland zie defriesland.nl.

 

1 Reactie
  • Collectiviteitskorting: Top 3 individuele collectieven
    Geplaatst op 11:58h, 21 december Beantwoorden

    […] De Friesland Zorgverzekeringen hebben verschillende zorgcollectieven. De Friesland Zorgverzekeringen biedt vier collectieve zorgverzekeringen aan via uw organisatie of vereniging. Dit zijn; het Groen en Fit Collectief met oog voor de natuur, het Werknemerscollectief, het Vitaalcollectief voor ouderen en het Studentencollectief. Wij geven u een overzicht van deze zorgverzekering collectieven en de voordelen. Meer informatie over de Friesland Zorgverzekering Collectieven hier. […]

Geef een reactie