CZ Zorgverzekeringen & CZdirect

CZ verzekeringen

CZ zorgverzekering
CZ Zorgverzekeringen
Ringbaan west 236, 5038 KE Tilburg
Telefoon: 0900 0949
E-Mail: info@CZ.nl
www.cz.nl

CZ verzekeringen

 

CZ is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. Een verzekeraar die daadwerkelijk het verschil wil maken in de zorg voor hun verzekerden. Zo lopen ze voorop in het oplossen van problemen en gaan ze als het met net iets verder dan anderen om te zorgen dat verzekerden de beste mogelijke zorg krijgen. CZ probeert deze betere zorg te bewerkstelligen door de volgende 3 kernwaarden die zij aan het bedrijf heeft gekoppeld; daadkrachtig; verantwoordelijk en betekenisvol.

 

CZ Zorgverzekeringen

 

CZ zorgverzekeringen zijn zorgverzekeringen met een goede dekking tegen een scherpe premie. Een zorgverzekering bij CZ betekent ook investeren in zorg en zorginnovatie. CZ heeft verschillende zorgverzekeringen. De basisverzekering van CZ is er al vanaf €87,17 per maand met alle noodzakelijke zorg en medicijnen uit het basispakket zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen al vanaf respectievelijk €7,05 en €17,55 per maand. Met de CZ jongerenverzekering krijg je jongerenkorting op je zorgverzekering. De jongerenkorting van CZ krijg je met de CZdirect verzekering.

 

CZdirect

 

Jongerenkorting op je verzekering met CZdirect. CZdirect is een goedkope en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. CZdirect is een onderdeel van CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZdirect is servicegericht en gezondheidsbelangen staan bij CZ voorop. Met CZdirect regel je verder alles direct zelf online op het moment dat het jou het beste uitkomt; betaal je alleen voor de zorg die je nodig hebt en; overstappen kost geen enkele moeite met de overstapservice van CZdirect.

  • Basispremie al vanaf: €75,- per maand
  • Eenvoudig online te regelen
  • Zorgverzekering voor jongeren