Bruiloftverzekering

Bruiloftverzekering

De gemiddelde bruiloft kost bijna 25.000 euro, zoveel als een nieuwe auto. Hoe beschermt u uw grote dag? Als u al zo’n enorm bedrag uitgeeft aan uw bruiloft, is het dan verstandig om een bruiloft-verzekering toe te voegen aan uw al bestaande budget?

Bij een onvermijdelijke factor, zoals ziekte of letsel aan u of uw partner, bent u vaak genoodzaakt bent om uw bruiloft te annuleren. In dit geval verzekert u verzekeraar dat. Dit is dan ook éen van de meest belangrijke redenen om een bruiloft-verzekering af te sluiten. Een bruiloft-verzekering kan u beschermen tegen een reeks , zeer ongelukkige gebeurtenissen en helpen u om ervoor te zorgen dat u niet alles uit eigen zak betaald. Maar het hangt er wel van af of het de moeite waard is, afhankelijk van de kosten van uw bruiloft.

Wat dekt een bruiloft-verzekering in geval van schade?

Een bruiloft-verzekering kan ook betrekking hebben op mogelijk verlies of beschadiging van bruidskleding, zoals uw trouwjurk. Maar ook cadeautjes, de bruidstaart, ringen, bloemen en geschenken voor de gasten. Dit is afhankelijk van het beleid en is te lezen in de polisvoorwaarden. Elk geval van verlies of diefstal moet binnen 24 uur gemeld worden bij de politie.

Wat dekt een bruiloft-verzekering in geval van onbetrouwbare leveranciers?

U bent vaak genoodzaakt om te vertrouwen op de bruiloftsdiensten van een hoop aanbieders. Vaak hoopt u dan ook dat alles goed komt en elke partij zich aan de gemaakt afspraken houdt. Een bruiloft-verzekering biedt hulp bij eventuele extra kosten die kunt oplopen als er iets mis gaat met deze diensten. De verzekering dekt u ook voor situaties die u niet kunt herstellen of de kosten van het regelen van alternatieven in het geval van een faillissement van een aanbieder.

Een ander belangrijk aspect dat de bruiloft-verzekering dekt, is uw persoonlijke aansprakelijkheid voor mogelijke schade aan derden of schade aan eigendommen van derden. U bent misschien hier al voor gedekt maar de meeste bruiloft-verzekeringen dekken ook de acties van alle bruiloftsgasten inclusief het paar.

Extra dekkingsgebieden die sommige verzekeraars aanbieden, zijn juridische kosten, persoonlijke ongevallen en stresscounseling.

Vergeet niet om het beleid te controleren als u de receptie op een andere dag dan de ceremonie organiseert of in geval van een bruiloft in het buitenland. Alle aspecten van een beleid kunnen ook uitsluitingen en een dekkingslimiet hebben en er kunnen ook algemene uitsluitingen zijn, dus controleer uw polisvoorwaarden zorgvuldig.