Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting

Zilveren Kruis collectiviteitskortingen

Zilveren Kruis 150x150 Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting

Bij Zilveren Kruis Achmea kunt u ook gebruik maken van de collectiviteitskorting die Zilveren Prijs aanbiedt op haar zorgverzekeringen. Of u ook in aanmerking komt voor de collectieve kortingen van Zilveren Kruis kunt u checken met de collectiviteitzoeker.

Naast de collectieve verzekeringen voor werknemers en ledenvertegenwoordigingen heeft Zilveren Kruis een speciale collectieve verzekering voor studenten (studentenkorting) en een collectieve korting voor sporters: het Zilveren Kruis Fitclub collectief.

Naar Zilveren Kruis.

Naast de collectieve kortingen die je bij Zilveren Kruis krijgt via veel bedrijven en leden verenigingen is er ook nog de mogelijkheid tot studentenkorting en de Fitclub korting bij Zilveren Kruis.

Zilveren Kruis Studentenkorting

De Zilveren Kruis Studentenkorting is op u van toepassing wanneer u een HBO of WO- student bent omdat Zilveren Kruis namelijk ook een collectieve zorgverzekering voor studenten heeft gecreëerd samen met het ISO en de LSVb (studentenvertegenwoordigers.) Als student profiteer je met de Zilveren Kruis studentenkorting van de maximaal wettelijk toegestane collectiviteitskorting van 10% op de premie van de basisverzekering en met de studentenkorting krijg je bij Zilveren Kruis ook nog eens 15% korting op de premie van de aanvullende verzekeringen. Je bent als student al v.a. €1,- per maand aanvullend verzekerd met de Zilveren Kruis Studentenkorting.

Het collectiviteitsnummer voor de collectiviteitskorting van de Zilveren Kruis studentenkorting is: 207000892
Zilveren Kruis Achmea2 Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting

Zilveren Kruis Fitclub collectiviteit

De collectiviteit van Zilveren Kruis Fitclub is ook een optie om je individueel collectief te verzekeren. Met het Zilveren Kruis Fitclub collectief krijgt u van 5% tot 10% korting op onder meer de Beter Af Polis, de Beter Af Plus Polis en de Beter Af Tandarts Polis.
De collectieve korting van de Zilveren Kruis Fitclub is voor iedereen die voldoet aan de norm van gezond bewegen. Dan rijst de vraag wat is de norm voor gezond bewegen? Om aan de norm voor de Zilveren Kruis Fitclub te voldoen beweegt u:

  • 5 maal per week matig intensief (minimaal 30 minuten)
  • 3 maal per week intensief (minstens 20 minuten)

Instappen in de Zilveren Kruis Fitclub is relatief gemakkelijk; u heeft geen verplichtingen, betaalt geen kosten en profiteert desalniettemin wel van een leuke korting op uw zorgpremie. Daarbij krijgt u een gratis pakket met sportieve extra’s bovenop uw aanvullende verzekering. Zo werkt u samen met Zilveren Kruis Achmea en de Achmea Health Centers preventief aan uw gezondheid. Zilveren Kruis heeft zo ook een collectief met de KNWU, Zilveren Kruis moedigt haar verzekerden aan gezond te blijven wanneer dat mogelijk is.

Zilveren Kruis Achmea Health Centers

Met een Zilveren Kruis zorgverzekering heeft u ook 20% korting op de contributie bij de Zilveren Kruis Achmea Healthcenters, en met de Zilveren Kruis FitclubAchmea Health Center Zilveren Kruis Fitclub 300x234 Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting heeft u weer een collectieve zorgverzekering in handen waarbij u dus weer extra korting krijgt op uw zorgverzekeringen. Op vertoon van de Zilveren Kruis Zorgpas hoef je bij de Achmea Health Centers geen eenmalige inschrijvingskosten te betalen en krijg je dus als gezegd 20% korting op uw sportschoollidmaatschap. De Fitnessvergoeding werkt dus 2 kanten op; enerzijds krijgt u ‘sportkorting’ op uw zorgverzekering omdat u preventief bezig bent gezond te blijven, anderzijds krijgt u bij de sportschool weer ‘sportkorting’ omdat u verzekerd bent bij Zilveren Kruis..

Achmea Health center Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting

Extra voordelen Zilveren Kruis

Zilveren kruis geeft u uitgebreid de mogelijkheid tot het samenstellen van uw eigen verzekeringspakket; bijvoorbeeld dus de collectieve sportverzekering van Zilveren Kruis Fitclub waarbij u korting krijgt op zowel uw abonnement op de sportschool als op uw zorgverzekering. Verder heeft Zilveren Kruis de beste online service van de grotere verzekeraars, draagt zij het keurmerk klantgerecht verzekeren en geven de klanten Zilveren Kruis zorgverzekering een 7.6 gemiddeld.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)

Zilveren Kruis Fitclub | Zilveren Kruis Collectiviteitskorting, 1.0 out of 10 based on 1 rating

0 Responses

No comments so far.

Leave a Comment

Heb je vragen of opmerkingen? Graag ontvangen wij deze door middel van onderstaand formulier